Buna seara a-și avea o rugăminte cu un mare necaz băiatul meu a fost prins la volan cu o alcolemie de 0.50 an aierul expirat a fost dus la IML pentru probe de sânge i sau luat 2 probe va rog mult ați putea sti cat sai iasa an sange a început să bea la ora 23 .30 la ora 2 .30 la oprit la ora 3 .30 ia luat prima probă de sânge la o ora diferenta ia luat a doua proba si an intervalul de o oră până sa ia a doua a beut apa are șansa sa-i iese sub 0.80 va rog mult cu un raspuns Va mulțumesc
Probabil o sa iasa peste 1 g/l alcool pur în sânge . Asa cum expuneti situatia de fapt, o sa se dispuna o expertiza privind calculul retroactiv. Pentru celeritate solicitati organului de up sa platiti dvs contravaloarea buletinului toxicologic si angajati-va avocat specializat in astfel de cauze.
Cat dureza procesul penal are dreptul de conducere suspendat, daca o sa fie trimis in judecata si condamnat, permisul se anuleaza.
Dosar penal alcool
emilianhr
Buna ziua ! In urma cu 2 luni in 20.11.2017 am avut un accident cu masina am intrat intr-un gard din cauza unui caine :) . Am platit gardu, testu de alcolemie ... (vezi toată discuția)
Acoolemie
florin999
Pe 12.12.2009 am fost oprit de politie la un control de rutina si aveam 0.46g acool in aer-ul expirat, si m-au dus la iml sa imi ia probe de sange, astazi dupa ... (vezi toată discuția)
0.45 in aerul expirat
anno
In data de 12.05.2011,ora 4:40 am fost oprit de catre politie pentru a vedea daca am baut,in momentul in care mi-au pus etilotestul a iesit 0.45 in aerul ... (vezi toată discuția)