avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1263 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara a-și avea o rugăminte cu un mare necaz ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara a-și avea o rugăminte cu un mare necaz băiatul ...

Buna seara a-și avea o rugăminte cu un mare necaz băiatul meu a fost prins la volan cu o alcolemie de 0.50 an aierul expirat a fost dus la IML pentru probe de sânge i sau luat 2 probe va rog mult ați putea sti cat sai iasa an sange a început să bea la ora 23 .30 la ora 2 .30 la oprit la ora 3 .30 ia luat prima probă de sânge la o ora diferenta ia luat a doua proba si an intervalul de o oră până sa ia a doua a beut apa are șansa sa-i iese sub 0.80 va rog mult cu un raspuns Va mulțumesc
De obicei iese dublu.
Buna ziua
Prima proba va iesi sigur peste 0,8, mai probabil chiar peste 1.
Nu scapa de dosar penal.
Probabil o sa iasa peste 1 g/l alcool pur în sânge . Asa cum expuneti situatia de fapt, o sa se dispuna o expertiza privind calculul retroactiv. Pentru celeritate solicitati organului de up sa platiti dvs contravaloarea buletinului toxicologic si angajati-va avocat specializat in astfel de cauze.
Cat dureza procesul penal are dreptul de conducere suspendat, daca o sa fie trimis in judecata si condamnat, permisul se anuleaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal alcool emilianhr emilianhr Buna ziua ! In urma cu 2 luni in 20.11.2017 am avut un accident cu masina am intrat intr-un gard din cauza unui caine :) . Am platit gardu, testu de alcolemie ... (vezi toată discuția)
Acoolemie florin999 florin999 Pe 12.12.2009 am fost oprit de politie la un control de rutina si aveam 0.46g acool in aer-ul expirat, si m-au dus la iml sa imi ia probe de sange, astazi dupa ... (vezi toată discuția)
0.45 in aerul expirat anno anno In data de 12.05.2011,ora 4:40 am fost oprit de catre politie pentru a vedea daca am baut,in momentul in care mi-au pus etilotestul a iesit 0.45 in aerul ... (vezi toată discuția)