avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum se poate afla daca pe locuinta care iti este ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum se poate afla daca pe locuinta care iti este domiciliu a ...

Cum se poate afla daca pe locuinta care iti este domiciliu a fost inregistrat la notariat un contract de uzufruct sau un act de donatie incheiat de catre o ruda si unul din parintii supravietuitori?Ruda respectiva are si ea domiciliul in aceeiasi locuinta si nu are nici un venit dar doreste sa aiba grija de parintele supravietuitor care are pensie de urmas.
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 14:34, 31 Martie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Date despre imobil puteti obtine printr-un extras de carte funciara sau puteti incerca sa adresati o cerere Camerei Notarilor in care sa dovediti si interesul informatiilor solicitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare cumparare cu uzufruct nellyy nellyy Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema:am un imobil unde titular sunt eu iar in cartea funciara apar parintii cu uzufruct viager.In prezent ... (vezi toată discuția)
Buna ziua in anul 1997, luna noiembrie, parintii mei mi-au donat ... vioricadiaconescu vioricadiaconescu Buna ziua In anul 1997, luna noiembrie, parintii mei mi-au donat cu clauze de intretinere si scutire de raport, apartamentul in care locuiau, rezervandu-si ... (vezi toată discuția)
Ce pot face ca sa nu pierd casa? cristina09_aaa cristina09_aaa acum 8 ani am cumparat o donatie mai precis un apartament cu 2 camere cu uzufruct viager.In actul de donatie ,donatoarea specifica urmatoarele: am dobandit ... (vezi toată discuția)