Buna ziua
In anul 1997, luna noiembrie, parintii mei mi-au donat cu clauze de intretinere si scutire de raport, apartamentul in care locuiau, rezervandu-si dreptul de uzufruct viager al intregului apartament. Parintii au decedat si eu am intrat in posesia apartamentului.
Pe documentele de donatie, pe langa autentificarea notarului mai este o stampila a Judecatoriei prin care se precizeaza ca documentul a fost inscris in Registrul de transcriptiuni pentru uzufruct. Va rog sa-mi spuneti daca in baza acestei transcriptiuni s-a facut si trecerea apartamentului pe numele meu in Cartea funciara.
Precizez ca din momentul donatiei eu am facut plata tuturor taxelor si impozitelor aferente apartamentului.
Va multumesc.
Buna ziua, puteti consulta inscrierile in Cartea Funciara a imobilului printr-o cerere de eliberare a unui extras de carte funciara de informare de la OCPI.
Ce drepturi am?
Critter
Am 29 de ani, si sunt proprietara unui apartament din Bucuresti pe care as dori sa il vand, dar unele clauze din contract sunt contradictorii si nu stiu exact ... (vezi toată discuția)