avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Am nevoie de acord de functionare la un cabinet ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Am nevoie de acord de functionare la un cabinet veterinar?

Buna ziua! Urmează să deschid un cabinet veterinar care va include si un mic spatiu de vanzare produse (hrana, accesării animale). Sunt la stadiul în care trebuie să depun actele pt primarie. Mi s a spus prima data ca am nevoie de acord de functionare. Cand am sunat ultima data doamna de la telefon mi a zis ca pt cabinete trebuie depus doar orarul de functionare , având cod caen 7500 ca fiind principal. Apoi i am spus că pe lângă cel principal mai am si alte coduri caen secundare, printre care și 4776( comert cu amănuntul.....hrana animale) . Din acest punct al discuției n am mai inteles nimic. Ce ar trebui sa fac? Daca depun doar orarul de functionare risc amenda? Daca depun pt acord de functionare pot sa incep activitatea pana ies actele ? Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 31 Martie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 22:55, 1 Aprilie 2021
trebuie sa lamuriti problema cu primaria, sunt conditiile lor pentru emiterea acordului. nu riscati amenda, fiindca inca nu ati fost autorizata. amenda o puteti primi daca incepeti activitatea fara aceste autorizari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie functionare primarie SDia SDia Buna ziua, Am un cabinet veterinar cu obiect principal de activitate cod CAEN 7500 si secundare 4773 , 4774, 4776 - practice vanzarea de hrana si accesorii ... (vezi toată discuția)
Autorizație primarie SDia SDia Buna ziua, Am un cabinet veterinar cu activitate principală Cod Caen 7500 - activități veterinare și cu activități secundare caen 4773 , 4774, 4776. ... (vezi toată discuția)
Caen 4776 alinasilviadeva alinasilviadeva Am un magazin in care vand macare si accesorii pentru animale, conform autorizarii codCAEN 4776. Este necesar sa adaug vreun alt cod? Va rog sa imi spuneti ... (vezi toată discuția)