avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua, am un PFI, deschis la sect 2 acum 5 ani, ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua, am un PFI, deschis la sect 2 acum 5 ani, am avut ...

Bună ziua, am un PFI, deschis la sect 2 acum 5 ani, am avut niște datorii, acum. În decembrie mi sa pus proprire pe cont. Am trimis bani prin banca la contul trezoreriei sect 2,dar bani sau reîntors în banca ptr ca eu de 2 ani am domiciliu în jud Ilfov. Cei de la ANAF sect 2 spun ca nu poate sa mi ia bani, la Ilfov nu figurez cu datorii. Eu am contul blocat, banii blocați și nu pot plăți. Zice ca trebuie sa mute dosarul meu de la sect 2 la Ilfov. Dar DC în 2 ani de când eu nu mai am domiciliu în sect 2 nu au făcut asta? În situația asta nu știu ce sa fac.

Alte discuții în legătură

Amenda administrativa achitata, dovada achitarii nedepusa la parchet lucihuci1978 lucihuci1978 Buna ziua Un coleg de-al meu de la serviciu se confrunta cu urmatoarea situatie penibila. A primit o amenda administrativa, care a achitat-o integral prin ... (vezi toată discuția)
Anaf mi-a blocat un cont în care îmi plăteam un credit pe persoană fizică. dacă depun bani în acel cont cine ia banii? catalinm75 catalinm75 Buna seara! ANAF mi-a blocat un cont deschis pe persoana fizica la Idea Bank. In acel cont eu imi plateam un credit, care este platit la zi. Eu recunosc ... (vezi toată discuția)
S-a prescris datoria? mariangabrieldumitrescu mariangabrieldumitrescu Buna ziua . Am o nelanurire vreau sa stiu daca mi-sa prescris datoria fata de o societate. In data de 11-11-2008 am castigat un proces prin care am primit de ... (vezi toată discuția)