avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... PV contestat la 2 judecatorii
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

PV contestat la 2 judecatorii

Bună ziua.
Am o întrebare legata de contestarea unui PV dacă ma puteți ajuta.
Anul trecut am depus contestatia pentru PV la judecatoria Vaslui. Contravenția savarsindu-se pe raza judecătoriei Barlad și fiind refuzat certificatul de grefa de la jud. Vaslui am depus contestatie și la Barlad.
Cauza s-a judecat la Barlad, am pierdut procesul și nu intenționez sa mai fac și apel. Între timp a ajuns și dosarul de la Vaslui la Barlad, pe aceeași cauza cu termen în mai.

Ma afectează în vreun fel al doilea dosar înregistrat? Eu intenționez sa aștept cele 30 zile cu drept de apel ca să devina definitiva si apoi sa merg sa cer copie după decizie cu mențiunea definitiva sa predau permisul. O sa pot face asta dacă este pe rol ce de-al doilea dosar cu aceeași cauza?

Mulțumesc pentru lămuriri.
Ultima modificare: Miercuri, 31 Martie 2021
Ionut.Alexandru, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In cel de-al doilea dosar se va retine autoritatea de lucru judecat ca urmare a faptului ca dosarul a fost deja judecat. Depuneti in cel de-al doilea dosar hotararea deja obtinuta si invocati autoritatea de lucru judecat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis retinut puncte penalizare lucianalex lucianalex Salut imi cer scuze daca mai exista vreo discutie asemanatoare insa nu am gasit si am si eu o problema si as vrea sa imi raspunda cineva care a mai patit sau ... (vezi toată discuția)
Cum imi recuperez permisul de conducere lefterdana lefterdana Buna ziua. Pe 15.09.2019 mi s-a retinut permisul de conducere de catre Politia Barlad cu drept de circulatie 15 zile. Domiciliul meu este in Buzau. Dreptul de ... (vezi toată discuția)
Pot circula pana imi vine sentinta prin posta? remus05 remus05 Pe data de 26 am prima infatisare in care am contestat un pv cu retinerea permisului pe 90 zile pentru un radar. In caz ca am sa pierd, pot circula pana imi ... (vezi toată discuția)