avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua,se mai deconteaza gradinitele sau nu? ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua,se mai deconteaza gradinitele sau nu? Deoarece eu am ...

Buna ziua,se mai deconteaza gradinitele sau nu? Deoarece eu am primit taxa de gradinta pe luna martie. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:54, 31 Martie 2021
Un proiect de OUG al Ministerului Finanțelor care prevede, printre altele, suspendarea facilității de 1.500 pentru creșă sau grădiniță.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este datoria minimă catre anaf pentru ca acesta sa poata pune poprire pe cont misa2002_2006 misa2002_2006 Buna seara, vă rog să îmi spuneți care este datoria minimă pt .care ANAF poate să pună poprire pe cont.. Multumesc (vezi toată discuția)
Infiintare pfa - profesie liberala florenta_22 florenta_22 Buna ziua, Ma aflu in somaj pana in luna octombrie,vreau s-mi infiintez PFA-profesie liberala,incepand cu luna iulie. 1.Daca sunt in somaj si nu am venit pe ... (vezi toată discuția)
Decontarea cheltuielilor cu gradinita pentru copii MirelaGheorghe MirelaGheorghe Buna ziua, Sunt functionar public si vreau sa beneficiez de efectul legii 239/2020 privind decontarea cheltuielilor cu gradinita pentru copii, in cuantu de ... (vezi toată discuția)