avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna seara, Ce inseamna sintagmele dintr-un proces: ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna seara, Ce inseamna sintagmele dintr-un proces: "se amână ...

Buna seara,

Ce inseamna sintagmele dintr-un proces: "se amână cauza, termen pe sedinta publica"? Mai exact ce inseamna "termen pe sedinta publica"?
Multumesc,

Adelina Micu
Cel mai recent răspuns: adelinamicux , utilizator 22:21, 31 Martie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Adica va veți judeca în sala de judecata...
Ooo, dragut. Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot amana judecata la sfarsitul listei de judecata ? paraschiv.ionel paraschiv.ionel Buna seara . Va rog sa ma ajutati cu un sfat . Pe 22.06.2011 am termen de judecata la ora 8.30 , eu nu pot ajunge la ora aceea , nu am aparator in acest ... (vezi toată discuția)
Amana promuntarea in cauza danaistratescu danaistratescu Deoarece nu sunt in domeniu si nu am mai avut de-a face cu asemenea situatii, va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Am un proces si solutia este cea de mai jos. ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna:pentru a se comunica copia actiunii? mario77tt mario77tt Am un proces cu o societate,pe 22 oct. sa dat solutie cu aminare in decembrie,cu:pentru a se comunica copia actiunii.Ce inseamna acest lucru?In proces ... (vezi toată discuția)