avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, sunt in Concediu crestere copil si doresc ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, sunt in Concediu crestere copil si doresc sa imi deschid ...

Buna ziua, sunt in Concediu crestere copil si doresc sa imi deschid un PFA. In acest caz voi pierde indemnizatia? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:27, 1 Aprilie 2021
Puteti sa deschideti un PFA , dar nu puteti realiza venituri mai mari de 6250 lei net / an calendaristic.
Ultima modificare: Joi, 1 Aprilie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. ma aflu în ccc, din care mai am 6 luni pana la reînceperea ... GADP GADP Bună Ziua. Ma aflu în CCC, din care mai am 6 luni pana la reînceperea activității. Doresc sa îmi deschid un PFA mobil, pot pierde indemnizatia și ... (vezi toată discuția)
Buna seara. sunt în concediu e creștere copil, și am văzut ... ..sorin, ..sorin, Buna seara. Sunt în concediu e creștere copil, și am văzut că sa schimbat normele de aplicare la indemnizație creștere copil, eu lucrez și nu vreau sa ... (vezi toată discuția)
Dețin un cmd(cabinet medicina dentară).pe perioada ccc voi ... ana_maria_purecel@yahoo.com ana_maria_purecel@yahoo.com Dețin un CMD(cabinet medicina dentară).Pe perioada CCC voi primi indemnizația calculata in funcție de încasările pe acest CMD., Dacă pe perioada CCC ma ... (vezi toată discuția)