avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua ! Am și eu o întrebare! Mama mea a lucrat ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua ! Am și eu o întrebare! Mama mea a lucrat la o firma ...

Buna ziua ! Am și eu o întrebare! Mama mea a lucrat la o firma din zona Pipera intre anii 1992-1993.Cum și de unde pot obține o adeverința cu vechimea din munca de atunci?mentionez ca nu mai știe cum se numește firma și dacă mai este activa acum..Mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:42, 1 Aprilie 2021
Despre ce societate este vorba?
Nu mai știe cum se numește ,știe doar ca era o firma lângă Metrou Pipera ce se ocupa cu articole textile ..croitorie etc,și numele era format din 3 nume de persoana feminină ..dar nu știe mai mult
Nimeni nu o poate ajuta daca nu stie denumirea angajatorului.
Nu poate găsii nimic nici la arhiva ?
La care arhiva, daca nu cunoaste denumirea societatii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de munca anton stefan anton stefan am lucrat din anul 1986- 1987 la uzinele 23 august. in anul 1991 am plecat in armata si am revenit in anul 1992 m-am angajat la o alta societate privata iar ... (vezi toată discuția)
Caut arhiva timb bucuresti ghinitamanole ghinitamanole am fost angajat in 1972 si ca tot omu vreau sa ies la pensie.. nu o gasesc nu dau de ea.. stie cineva de aceasta firma unde se gaseste arhiva? (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu dosarele salariatilor daca firma s-a desfiintat? Elssa Elssa Un angajat a lucrat prin 1992 la o firma aproximativ 4 ani dar nu i s-a facut carte de munca, doar contract. Cand a plecat de la acea firma nu a primit nimic ... (vezi toată discuția)