avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, Locuiesc la parter intr-o cladire cu 3 ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, Locuiesc la parter intr-o cladire cu 3 apartamente. ...

Buna ziua,
Locuiesc la parter intr-o cladire cu 3 apartamente. In urma cu 1 luna, una dintre vecine cu care am o situatie conflictuala m-a filmat in balcon, lipindu-si telefonul de geamul meu, deasupra foliei de protectie vizuala pe care o am lipita de geam. Am reclamat la Politie acest lucru si mi s-a raspuns ca nu pot dovedi si faptul ca intr-adevar filma, poate doar se prefacea...
Desi am poze cu ea, tinand telefonul lipit de geam,evident ca nu am acces in telefonul ei, sa stiu ce a inregistrat.
Va rog, imi puteti spune daca pot face ceva in situatia de fata? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:48, 2 Aprilie 2021
Pana in momentul de fata cand aveti numai suspiciunea ca ati fost filmat nu aveti temei legal sa desfasurati eventuale demersuri
Numai in situatia in care vecina intelege sa utilizeze inregistrarea,conditionat de anumite aspecte.eventual puteti formula sesizari catre autoritati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce masuri pot lua impotriva unui vecin care are o fereastra la baie( pe calcan) prin care se uita la mine in casa Corina123456 Corina123456 Buna ziua! In urma cu un an si jumatate am achizitionat un apartament la etajul 2 al unui imobil p+2+m, construit legal. Apartamentul are un living+bucatarie ... (vezi toată discuția)
Autorizatie constructie balcon - modalitati de contestare andreea.a andreea.a Locuiesc la etajul I al unui bloc. Individul de la parter si-a construit, in urma cu aproximativ 15 ani, un balcon de-a lungul intregii bucatarii si ... (vezi toată discuția)
Mansardare anexa casa de catre vecin- poate sa construiasca fara acceptul meu? vrani vrani Vecinul meu doreste sa mansardeze anexa casei care este lipita de gardul casei mele . Asa , ar urma sa aiba intrare din exterior si vedere larga in curtea si ... (vezi toată discuția)