avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua. Am sunat la Pitești sa ma interesez de ce ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua. Am sunat la Pitești sa ma interesez de ce nu primesc ...


Bună ziua. Am sunat la Pitești sa ma interesez de ce nu primesc banii jomaj tehnic pfa și mi-a răspuns o doamna care ma făcut ca pe o albie de porci urlând la telefon ca m-am complăcut în situația asta sa trăiesc pe banii lor ca mi sa anulat somajul pentru ca am avut mereu încasări 0 și ca o sa d-au toți banii înapoi ca nu ne mai saturam de pomeni. Am 53 ani lucram ca taximetrist de noapte în orașul Câmpulung și noaptea nu mai exista curse și sincer îmi este teama de covid având o boala care deja sunt cu un picior în groapa. Anevrizm aortic toracic aorta foarte dilatația 5cm ce necesita o operație pe cord deschis. Dar cum sa ma operez cu atâtea nenorociri care se întâmplă de un an de zile. Nu înțeleg cine hotărăște dreptul la șomaj tehnic dacă sunt din Arges Câmpulung dacă documentele se depun la București. Adică cine mi la anulat Bucureștiul sau pitestiul? Acum nu știu ce sa fac dacă ma amenințat ca o sa d-au toți anii înapoi ca vroiam sa plătesc impozitul si toate cele ptr banii încasați.
Cel mai recent răspuns: Badiu Adrian , utilizator 20:34, 1 Aprilie 2021
Nu are cum sa le depuna la Bucuresti daca sunteti din Campulung...
Contabila mi-a trimis lunar răspunsul de la București ca mi sa aprobat somajul și ca urmează verificările funcționarilor și dacă sunt în regula în cel mai scurt timp îmi trimit banii. Agenția judeteana municipala București ptr plăti și Inspectie Sociala. Acesta a fost răspunsul în fiecare luna și banii i-am primit. Mulțumesc frumos

Cornel Vasile a scris:

Nu are cum sa le depuna la Bucuresti daca sunteti din Campulung...

Depuneti o sesizare la ANPIS - Agenția Națională pentru Plăți și Inspecție Socială
[ link extern ] /
Va mulțumesc mult de tot o seara frumoasa

Cornel Vasile a scris:

Depuneti o sesizare la ANPIS - Agenția Națională pentru Plăți și Inspecție Socială
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare șomaj tehnic pfa bună ziua. am sunat la pitești sa ... Badiu Adrian Badiu Adrian Anulare șomaj tehnic PFA Bună ziua. Am sunat la Pitești sa ma interesez de ce nu primesc banii jomaj tehnic pfa și mi-a răspuns o doamna care ma ... (vezi toată discuția)
Șomaj tehnic pfa Badiu Adrian Badiu Adrian Bună seara. Am o mare problema cu somajul tehnic primit ptr un PFA. Astăzi am sunat sa întreb de ce nu am primit somajul pe luna februarie și mi-a răspuns ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am un pfa ptr care am încasat șomaj tehnic pe octombrie, ... bobinatorul bobinatorul Bună ziua. Am un PFA ptr care am încasat șomaj tehnic pe octombrie, noiembrie și decembrie și pe luna februarie mi sa anulat ptr ca am declarat ... (vezi toată discuția)