Salut. In aceasta seara am fost prins afara cu inca 2 prieteni dupa ora 22. Ne-au identificat si perchezitionat si in urma acesteia, au gasit un grinder in masina, cu continut de marijuana (cantitate mica, praful ce ramane doar). Acesta era al meu, si mi l-au confiscat. Nu ni s-a luat nicio declaratie, sau dat vreo amenda, si nu am fost dusi nicaieri. Au plecat. La ce sa ma astept, ce se va intampla in continuare?
Se deschide dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii prev. si ped. de art. 4 din Legea nr. 143/2000.
Se trimit probele la expertiza si dupa ce se primeste rezultatul o sa fiti citat de DIICOT in calitate de suspect.
Va multumesc pentru raspuns. Vreau sa intreb doar, nu trebuia sa ni se ia declaratii sau sa fim dusi la sectie daca am fi fost suspecti? Sau nu au avut motiv temeinic pentru retinere, nestiind cu siguranta ce se afla in grinder? Ce ar trebui sa fac? Imi e cam frica...
Posesie marijuana
GabelloBtg
Am fost perchezitionat de catre jandarmerie si s-a gasit asupra mea un \"dispozitiv de maruntit\" numit Grinder si un plic cu cateva firicele de tutun. Nu sunt ... (vezi toată discuția)
Consum marijuana
abc1221efg
Buna seara! Acum 2 zile am iesit din bloc, iar la coltul strazii era o masina de politie stationata. Am continuat sa ma duc in acea directie, iar in momentul ... (vezi toată discuția)