avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună. Cunosc o doamnă în vîrstă de 77 ani e ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună. Cunosc o doamnă în vîrstă de 77 ani e singură un ...

Bună. Cunosc o doamnă în vîrstă de 77 ani e singură un băiat ia decedat și unul e plecat în străinătate de mulți ani. D-na caută pe cineva să o îngrijească lăsîndui casa și ce mai are după moartea ei. Întrebarea mea este dacă aș vrea să am grijă de ea trebuie să vină și baiatul care e în viață la un notar să își dea consimțămîntul că e de acord să o îngrijească pe mama lui că după moartea ei să imi revină mie totul sau se poate face și în absența băiatului
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 11:57, 2 Aprilie 2021
Daca doamna este unic proprietar, iar imobilele sunt bunurile sale proprii (nu dobandite cu sotul), nu e necesare prezenta fiului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de mostenire florinon florinon avand in vedere urmatoare situatie Un baiat a primit de la matusa lui inainte de casatorie un apartament cu drept de uzufruct , dupa casatorie baiatul a murit ... (vezi toată discuția)
Mostenirea silviu35 silviu35 TATA si mama snt trecuti pe apartament,tata decedat din 1999 dupa moartea lui nu sa facut dezbatere de mostenire,mama din 1996 e plecata din apartament a fost ... (vezi toată discuția)
Informatii utile ContSters123009 ContSters123009 Am grija de o pesoana in varsta de 88 de ani locuiesc la ea cu copilul, ea mi-a facut un testament acum o luna insa acolo nu e trecuta nici o clauza de ... (vezi toată discuția)