avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recuperare plata pre-contract vanzare-cumparare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recuperare plata pre-contract vanzare-cumparare apartament

Recuperare plata pre-contract vanzare-cumparare apartament

Buna ziua
Am semnat un pre-contract de vanzare - cumparare si am platit o suma de rezervare, ca parte din acel pre-contract. Nu este facht la notar, ci direct cu vanzatorul. Ce midalitati de recuperare a platii, conform contract, am in cqzul in care vanzatorul nu are toate actele apartamentului in regula si cauta acum motive de a evita o vizita la apartament si de continuare a discutiilor pe tema actelor?
Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Bogdan Costache , Avocat 18:24, 2 Aprilie 2021
Prima data ar trebui notificat in scris sa returneze banii.
Daca nu se conformeaza, trebuie actionat in judecata.
Cu stima,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecontract vanzare cumparare cashalot cashalot Buna ziua. Anul trecut am facut un contract de rezervare pentru un apartament si un anumit loc de parcare pt care am platit separat , anumite sume de ... (vezi toată discuția)
Antecontract vanzare cumparare apartament prin prima casa constanta2009 constanta2009 In data de 19.04.2012 am incheiat la notariat un antecontract pentru cumpararea unui apartament prin Programul \"Prima Casa\" si am achitat vanzatorului ... (vezi toată discuția)
Bcr - probleme cu virarea banilor catre vanzator apartament prin prima casa AlinaFM AlinaFM Buna seara, Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns daca se poate la urmatoarea problema si anume: Eu sunt in poatura de vanzator al unui apartament, ... (vezi toată discuția)