avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Unde pot sa reclam organizarea deficitara și in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Unde pot sa reclam organizarea deficitara și in condiții ilegale ...

Tatăl meu a participat la un concurs pentru ocuparea unui post de îngrijitor in cadrul unei scoli de la sat.In ceea ce privește calificare, studii și dosar el a avut totul corect 100%, însă la desfășurarea celor 3 probe : scrisă, practica și interviu el a fost defavorizat fiind acceptata o alta persoana pe motive politice care nu are nici dosarul complet (adeverința medicală nu este valida-informația este primită de la o persoana care a participat la verificarea dosarelor), nu știe sa scrie și nici sa citească și singurul ei atuu este ca a lucrat ilegal pe același post la școala când titular de contract era socrul ei.Am făcut contestații peste constestații și acolo s-au produs ilegalitați deoarece directorul școlii nu era notat ca fiind in comisia de soluționare a constestațiilor însă fizic a fost mereu in aceeași camera cu persoanele din comisie si toate au fost soluționate in defavoarea lui.Am cerut reverificarea dosarelor de către alta comisie-nu se poate, am cerut reevaluarea cu alta comisie a concurentilor-nu se poate și atunci as dori sa va intreb cui ar trebui sa ma adresez mai departe pentru a reclama toate acestea ?Mentionez ca primarul este implicat din spate deși școala aparține de ÎȘJ ca și structura .
Ultima modificare: Vineri, 2 Aprilie 2021
loredanaop, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:33, 3 Aprilie 2021
Candidatul nemulţumit de modul de soluţionare a contestaţiei se poate adresa instanţei de contencios administrativ, în condiţiile legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde pot face o sesizare cu privire la organizarea şi desfăşurarea concursului de ocupare a postului administrator financiar la o scoala gimnaziala ? vero2014 vero2014 - Bună seară , m-am înscris la concursul de ocupare a postului de Administrator Financiar la o şcoală gimnazială ; îmi doresc foarte mult concursul să ... (vezi toată discuția)
Abuz ca sau nu? ileanastoica ileanastoica Buna ziua. Sunt profesor titular pe un post la 50 km de localitatea de domiciliu. Anul acesta a aparut un post \\\\\\\\\\"la doi pasi\\\\\\\\\\" , care a fost ... (vezi toată discuția)
Componenta comisie concurs contabil scoala gimnaziala ContSters53977 ContSters53977 Buna ziua, vrog sa ma edificati asupra componentei comisiei in cazul organizarii concursului pentru ocuparea postului de contabil in cadrul unei scoli din ... (vezi toată discuția)