Tatăl meu a participat la un concurs pentru ocuparea unui post de îngrijitor in cadrul unei scoli de la sat.In ceea ce privește calificare, studii și dosar el a avut totul corect 100%, însă la desfășurarea celor 3 probe : scrisă, practica și interviu el a fost defavorizat fiind acceptata o alta persoana pe motive politice care nu are nici dosarul complet (adeverința medicală nu este valida-informația este primită de la o persoana care a participat la verificarea dosarelor), nu știe sa scrie și nici sa citească și singurul ei atuu este ca a lucrat ilegal pe același post la școala când titular de contract era socrul ei.Am făcut contestații peste constestații și acolo s-au produs ilegalitați deoarece directorul școlii nu era notat ca fiind in comisia de soluționare a constestațiilor însă fizic a fost mereu in aceeași camera cu persoanele din comisie si toate au fost soluționate in defavoarea lui.Am cerut reverificarea dosarelor de către alta comisie-nu se poate, am cerut reevaluarea cu alta comisie a concurentilor-nu se poate și atunci as dori sa va intreb cui ar trebui sa ma adresez mai departe pentru a reclama toate acestea ?Mentionez ca primarul este implicat din spate deși școala aparține de ÎȘJ ca și structura .
Abuz ca sau nu?
ileanastoica
Buna ziua. Sunt profesor titular pe un post la 50 km de localitatea de domiciliu. Anul acesta a aparut un post \\\\\\\\\\"la doi pasi\\\\\\\\\\" , care a fost ... (vezi toată discuția)