avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contabil sau Economist, care sunt diferentele? Buna, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contabil sau Economist, care sunt diferentele? Buna, Sunt licentiata in Stiinte Economice, am terminat ASE-ul, ...

Buna,
Sunt licentiata in Stiinte Economice, am terminat ASE-ul, iar la ultimele doua locuri de munca am fost incadrata cu cod COR 263102. Dar la locul actual de munca, inceput in 03.2021 am fost incadrata ca si contabil cu cod COR 331302. Intrebarea mea este ,daca sunt ok incadrata acum, avand in vedere ca am studii superioare. Din cate am inteles eu 331302 este pentru studii medii , iar 263102 pentru studii superioare? Multumesc
Cel mai recent răspuns: mitabiciclista , utilizator 15:13, 3 Aprilie 2021
Ati inteles corect ....331392 este codul COR pentru contabil ,iar 263102 pentru Consilier/expert/inspector/referent/ economist in economie generala
Inainte de angajare,la interviu,concurs,etc ati discutat si despre denumirea postului pe care urmeaza sa-l ocopati?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare adeverinta vechime in specialitatea studiilor (am fost incadrata economist dar am licenta in stiinte administrative) MhMEla MhMEla Buna ziua, Va rog sa ma ajutati ... Am finalizat studii superioare ASE si sunt licentiata in stiinte administrative. Am ocupat o functie de economist la o ... (vezi toată discuția)
Poti lucra la o firma privata in functia de referent? Maria.Istoc Maria.Istoc Eu am studii superioare economice si sefa mea vrea sa ma angajeze ca si referend. Mentionez ca nu am liceul economic ci facultatea.(ca ar fi vrut contabila in ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, va rog sa ma ajutați și pe mine cu un sfat. doresc ... Dep1 Dep1 Bună ziua, va rog sa ma ajutați și pe mine cu un sfat. Doresc sa ma angajez în funcția de economist, am terminat facultatea la ASE (3ani...)specializarea ... (vezi toată discuția)