avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, va rog sa ma ajutați și pe mine cu un ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, va rog sa ma ajutați și pe mine cu un sfat. Doresc ...

Bună ziua, va rog sa ma ajutați și pe mine cu un sfat. Doresc sa ma angajez în funcția de economist, am terminat facultatea la ASE (3ani...)specializarea de pe diploma este Management iar titlul Licențiat în științe economice... Dacă ma pot angaja ca și economist cu studii superioare care ar fi codul COR???
Va mulțumesc din suflet pentru atenția acordată!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:22, 24 August 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
263101 - Consilier/expert/inspector/referent/economist in management

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diploma de licenta relyrely2010 relyrely2010 In anul 2006 m-am inscris la Facultatea de Management Turistic si Comercial din cadrul Universitatii Dimitrie Cantemir pentru a-mi completa studiile si sa pot ... (vezi toată discuția)
Poti lucra la o firma privata in functia de referent? Maria.Istoc Maria.Istoc Eu am studii superioare economice si sefa mea vrea sa ma angajeze ca si referend. Mentionez ca nu am liceul economic ci facultatea.(ca ar fi vrut contabila in ... (vezi toată discuția)
Eliberare adeverinta vechime in specialitatea studiilor (am fost incadrata economist dar am licenta in stiinte administrative) MhMEla MhMEla Buna ziua, Va rog sa ma ajutati ... Am finalizat studii superioare ASE si sunt licentiata in stiinte administrative. Am ocupat o functie de economist la o ... (vezi toată discuția)