avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... O prpmisiune bilaterală de vânzare cumpărare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

O prpmisiune bilaterală de vânzare cumpărare încheiată la ...

O prpmisiune bilaterală de vânzare cumpărare încheiată la notar. Dacă vânzătorul nu mai vinde, plăteşte dublul sumei primite ca avans. Dacă se răzgândeşte cumpărătorul, pierde avansul Ce trebuie făcut în cazul în care cumpărătorul refuză să mai cumpere deşi vănzătorul are toate actele necesare vânzării şi e de acord cu ea. Termenul din promisiune a fost pe 15 martie.
Menționez că terenul este ocupat deja de cumpărător.
La cât timp de la expirarea termenului se poate acționa legal , ce trebuie făcut şi unde pentru a obliga cumpărătorul să respecte înțelegerea sau clauzele prevăzute în cazul refuzului încheierii contractului de vânzare cumpărare?
Cel mai recent răspuns: Mirela Marinași , utilizator 14:41, 4 Aprilie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La expirarea termenului se poate actiona legal, pentru ca de aceea se numeste" termen".
Mergeti si expuneti situatia notarului care a incheiat promisiunea, el va sti ce trebuie sa faca.
Dupa ce mergeti la notar, mergeti la un avocat.
Actionati cat mai repede. Cum e vorba romaneasca: trebuie sa bati fierul cat e cald.
Şi cam în cât timp pot elibera terenul?
Menționez că terenul a fost îngrădit şi a ridicat două solarii pe el
Timpul depinde de particularitatile cazului, nu pot sa raspund la aceasta intrebare.
Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. am încheiat o promisiune bilaterală pt cumpărarea ... Mirela Marinași Mirela Marinași Bună ziua. Am încheiat o promisiune bilaterală pt cumpărarea unui teren, eu vânzător. Termenul pentru perfectarea vânzării a expirat de 3 ... (vezi toată discuția)
Antecontract vanzare cumparare sosososo sosososo Buna ziua.Va rog sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare: am incheiat un antecontract vanzare-cumparare pt un teren intravilan (eu vanzatorul).In contract ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! va expun urmatoarea situatie: in luna mai am incheiat ... danieltan danieltan Buna ziua! Va expun urma toarea situatie: In luna mai am incheiat cu o persoana fizica un inscris - promisiune bilaterala de vanzare cumparare a unui teren, ... (vezi toată discuția)