avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Protejarea creditorului de părți sociale otrăvite
Discuție deschisă în Executare silită

Protejarea creditorului de părți sociale otrăvite

Dacă trebuie să obțin despăgubiri de la o persoană fizică care nu are oficial în proprietate decât părți sociale la o SRL (fără alte bunuri personale mobile sau imobile), cum sunt protejat de părțile sociale otrăvite? Adică, părțile alea sociale pot fi la o firmă care este pe pierdere. Dacă mi s-ar da acele părți sociale, aș deveni responsabil pentru datoriile viitoare ale firmei. În loc să-mi recuperez niște bani, pot fi în situația de a pierde mai mulți.

Alte discuții în legătură

Srl actionar la un s.a. - conditii cornel_t12 cornel_t12 Un SRL cu un asociat unic persoana fizica, poate fi actionar (eventual majoritar) la un S.A. ? Impreuna cu alte persoane juridice si fizice? Cum pot cumpara ... (vezi toată discuția)
Executare asociat unic preseprese preseprese Am datorii la stat ca si persoana fizica,m-i s-a pus sechestru asigurator si pe partile sociale de la Srl.In ce fel decurge executarea silita?Poate statul ... (vezi toată discuția)
Credit personal creditare firma tszaki tszaki Buna ziua, am facut un credit de nevoi personale negarantat pe care l-am bagat in propria firma, creditand-o. La momentul actual, am probleme cu plata ratelor. ... (vezi toată discuția)