avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare asociat unic
Discuție deschisă în Executare silită

executare asociat unic

Am datorii la stat ca si persoana fizica,m-i s-a pus sechestru asigurator si pe partile sociale de la Srl.In ce fel decurge executarea silita?Poate statul deveni actionar unic si sa dispuna de bunurile mobile si imobile ale firmei?
Cel mai recent răspuns: Narcizaa , utilizator 20:45, 30 Septembrie 2010
Din pacate da, vedeti legea 85 / 2006.
In prima faza statul este interesat sa ia dividendele firmei pentru a recupera creanta, dar in ultima instanta poate vinde partile sociale unei terte persoane.
Cel mai indicat este sa luati legatura cu un avocat pentru a rezolva problema.
Se pot vine partile sociale. Asa ca se poate ca si o alta persoana sa devina asociat sau unic asociat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societati comercilae lili_khanem lili_khanem bunuri imobile aduse aport la capitalul social (vezi toată discuția)
Succesiune Tiatia Tiatia Bună ziua.D-ul notar,la care am fost nu știe cum se moștenește o firmă,adică ce să treacă el în certificat de moștenitor.M-a trimis la registrul ... (vezi toată discuția)
Sechestru parti sociale Daniela David Daniela David Buna ziua Va rog sa-mi spuneti daca in activitatea dvs. ati recurs la sechestrarea -in cadrul executarii silite- a partilor sociale ale debitorului sau a ... (vezi toată discuția)