avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua!Am o masina de vânzare și am găsit un ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua!Am o masina de vânzare și am găsit un client numai ...

Buna ziua!Am o masina de vânzare și am găsit un client numai ca,el nu vrea sa facă actele pe numele lui deoarece vrea sa o aranjeze puțin și sa o vândă mai departe.El prefera sa încheiem contractul de vânzare,sa-mi dea banii și sa opresc certificatul de înmatriculare pana el găsește client sa o vândă și atunci sa ma caute sa facem actele pe numele persoanei respective totul in regula.Întrebarea este:pot face lucrul asta fără sa-mi facă probleme in acest timp,poate înstrăina masina fără certificatul de înmatriculare?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:40, 4 Aprilie 2021
va bateti singur cuie in talpa. gasiti alt client ii dati copie dupa contract, certificatul fiscal si scrieti le talon instrainat catre...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare auto fara inscriere pe noul proprietar Costy S Costy S Buna seara! Vreau sa vand o masina mai veche, iar noul proprietar nu vrea sa o inscrie pe numele lui ca sa nu plateasca timbrul de mediu. Eu vreau sa fac un ... (vezi toată discuția)
Vanzare masina in alt judet j_add j_add Buna ziua! Vreau sa vand masina inmatriculata in jud. X. Cumparatorul e din judetul Y. Cum pot face ca dupa vanzare, cumparatorul sa poata pleca in aceeasi ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare-cumparare a unui autoturism? cristache paula cristache paula buna va rog mult ajutati-ma si pe mine in urmatorea probleme: tatal meu in urma cu 8 ani a vandut o masina unei rude fara sa faca acte,acea ruda a vandut ... (vezi toată discuția)