avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1149 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Dupa respingera actiunii in contecios de neplata taxei ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Dupa respingera actiunii in contecios de neplata taxei juridice...de ...

Dupa respingera actiunii in contecios de neplata taxei juridice...de fapt nu am fost anuntat-ce as mai pot sa fac?mulțumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sa mergeți la un avocat pt o consultație.Nu aveați cum să nu fiți anunțată,e foarte greu de crezut.In functie de obiectul cauzei av Va poate spune dacă mai.puteti depune o actiunebidentica sau nu..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru si taxa judiciara TANASENASTASA TANASENASTASA buna seara.cat reprezinta taxa de timbru intr-un proces de succesiune si unde se plateste?pt ca eu i-am dat o suma avocatei ce ma reprezinta,nu mi-a dat ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am avut un proces de divort, iar eu am depus apel. ... Anonim2456 Anonim2456 Bună ziua! Am avut un proces de divort, iar eu am depus apel. zilele trecute a avut loc apelul, iar acum cand m-am uitat pe just.ro am vazut ca scrie: Tip ... (vezi toată discuția)
Chitanta onorariu avocat costel_57 costel_57 Buna ziua, Am platit un avocat, mi-a dat chitanta dar nu ma lasa sa o depun la dosar, o vrea inapoi spunind ca ii trebuie in ziua procesului......e normal ... (vezi toată discuția)