avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Am cumparat o casa cu teren dar in acte ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Am cumparat o casa cu teren dar in acte sunt numai ...

Buna ziua,
Am cumparat o casa cu teren dar in acte sunt numai 407 mp fata de 670mp cat sunt dupa masuratorile facute cu topograful. Cum pot sa adaug cei 263mp care nu sunt in cartea funciara?

Merci,
Codruta
Ultima modificare: Luni, 5 Aprilie 2021
gabriel298, utilizator
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 06:53, 5 Aprilie 2021
Așteptați 20 de ani, după care deschideți in instanța o acțiune în constatarea proprietatii prin uzucapiune, pentru diferenta de teren.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune in constatare drept de proprietate teren dianazarnescu dianazarnescu Buna ziua, Va expun urmatoarea situatie cu rugamintea de a ma indruma cum pot rezolva problema. Tatal meu are in titlul de proprietate 1200 mp de teren ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren cu probleme! Laurr Laurr Am un teren de 1600 m,de la parintii mei care intre timp au decedat ,700 m este trecut in acte iar restul de 900 m nu este trecut in acte,din timpul lui ... (vezi toată discuția)
Actul juridic iti dovedeste proprietatea sau se poate si fara? ca altora nu le pasa de el claudia_koteles claudia_koteles Buna la toti utilizatorii, -cine stie raspunsul la problema ca instanta.... :(( - daca am cumparat in 1982 prin act autentificat o casa cu nr. x si teren ... (vezi toată discuția)