avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decontare costuri telemunca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decontare costuri telemunca

Buna ziua,

Avand in vedere modificarea CF prin care angajatorul poate deconta telesalariatilor suma de 400 lei/luna fara a solicita documente justificative,

poate angajatorul, in continuare, stabil decontarea costurilor in baza documentelor justificative, astfel:

"În cazul în care apare necesitatea unor cheltuieli pentru desfășurarea activității în regim de telemuncă, Telesalariatul va informa, în prealabil, Angajatorul cu privire la astfel de cheltuieli și cu privire la motivele pentru care sunt necesare. Părțile vor discuta cu privire la modul în care pot fi acoperite necesitățile respective, în acord cu politica Angajatorului și, în cazul în care aceste cheltuieli sunt aprobate, acestea sunt suportate de Angajator pe baza documentelor justificative transmise de Telesalariat."

Multumesc
Ultima modificare: Luni, 5 Aprilie 2021
AndradaCristu, utilizator
Cel mai recent răspuns: AndradaCristu , utilizator 13:08, 5 Aprilie 2021
Cred ca se întra in contradicție cu legea...
Multumesc pentru raspuns. Suma nu se acorda lunar, doar punctual, in functie de necesitati. Angajatorul nu doreste stabilirea unei sume pana la concurenta sumei de 400 lei, pe care sa o acorde, lunar, tuturor angajatilor care lucreaza in regim de telemunca, proportional cu nr. de zile lucrate in regim de telemunca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 296/2020 in ceea ce priveste aceasta lege, unde spune ,,posibilitatea ... luminita29 luminita29 Legea 296/2020 In ceea ce priveste aceasta lege, unde spune ,,posibilitatea ca angajtorii sa acorde angajatilor o suma lunara de pana la 400 lei, pentru ... (vezi toată discuția)
Acordare discretionara a bonusului de telemunca AphisG AphisG Buna ziua, Cred ca multi dintre noi stiu deja de existenta unor platforme online unde se incarca sume de bani pe care salariatii le pot folosi pentru a-si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, cei care au lucrat in perioada de urgenta și de alertă ... Popovici Alina Popovici Alina Buna ziua, cei care au lucrat in perioada de urgenta și de alertă în regim de telemunca , pot beneficia de un ajutor de la stat ? As dori sa știu ... (vezi toată discuția)