avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Masina in leasing din Germania
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Masina in leasing din Germania

Buna ziua!
Am gasit o masina la un pret foarte mic fata de pretul pietei, mi-a explicat ca masina a fost luata din Germania in leasing, ulterior inmatriculara pe alta persoana in Bulgaria, si apoi in Romania pe numele altei persoane. Oare daca acest autoturism nu a fost achitat iar eu o cumpar si inmatriculez, o sa am eu probleme cu aceasta masina? Sau cel care a cumparat-o? Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 5 Aprilie 2021
ASOS90, utilizator

Alte discuții în legătură

Asigurari auto cornelbuftea cornelbuftea Buna ziua,as putea platii o asigurare in Romania pentru o mașină înmatriculata in Italia cu proprietar italian fara rezidenta in Romania,pe numele altei ... (vezi toată discuția)
Masina mostenita, inmatriculata pe bulgaria AuraMIA AuraMIA Buna ziua, am dezbatut succesiunea dupa tata si, pe langa bunurile care sunt indicate in CM, ar mai fi un autoturism inmatriculat in Bulgaria. Ce ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare romania Radu64 Radu64 Buna ziua! Sunt posesorul unei masini inmatriculate in Bulgaria, in luna aprilie anul curent am efectuat R.A.R. cu succes, masina am inscris-o in financiar, am ... (vezi toată discuția)