avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună seara în 2016 m-a prins băut și alcoolemia am ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună seara în 2016 m-a prins băut și alcoolemia am avut-o ...

Bună seara în 2016 ma prins băut și alcoolemia am avut-o 0,95 de 5ani ma tot amână ca dosarul e an curs de cercetare ce as putea face mulțumesc
Este prima abatere nu am mai avut nimic pana acum
Ce calitate aveți în dosar și care este motivul tergiversării?
Ultima modificare: Luni, 5 Aprilie 2021
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Nu mi sa zis mia dat decât nr de dosar și atât am fost la udristei și tot a-mi zic ca este an curs de cercetare

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Ce calitate aveți în dosar și care este motivul tergiversării?

Aveți dreptul sa formulați contestație privind durata procesului penal la judecatorul de drepturi și libertăți.
Pentru celeritate și apărarea drepturilor dvs, angajati-va avocat specializat în astfel de cauze și stabiliți împreună cu el strategia apărării.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara!am fost prins baut la volan,prima data am avut 0.61 ... Danut2397 Danut2397 Buna seara!Am fost prins baut la volan,prima data am avut 0.61 in fiola,iar a doua oara am fost prins cu permisul suspendat si beat iar la volan.Daca nu ... (vezi toată discuția)
Buna seara, am circulat sub influența băuturilor alcoolice ... Who_cares Who_cares Buna seara, Am circulat sub influența băuturilor alcoolice și am fost oprit de patrula de la rutieră , in urma cu câteva zile. Aveam 0,73 in aer ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, acum doi ani am primit ca pedeapsa amanarea aplicarii ... georgescu99 georgescu99 buna ziua, acum doi ani am primit ca pedeapsa amanarea aplicarii amenzii fiind supravegheat care s-a terminat ok in noiembrie anul trecut iar permisul nu a ... (vezi toată discuția)