avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Plecat de acasa la 18 ani!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Plecat de acasa la 18 ani!

Buna! Într o săptămână (pe 14) împlinesc 18 ani! Sunt impreuna cu un băiat si imi doresc sa ma mut la el, am zis ca voi astepta pana in ziua majoratului si chiar in aceea zi să si plec. Nu ma inteleg cu parinti mei din vina lui pentru ca nu vor sa ne accepte! Dacă nu voi rezista toata saptamana are ceva dacă plec mai devreme? Sau pot pleca chiar in ziua majoratului? Mama mea a zis ca va merge la poliție dacă plec la el si eu stiu ca nu are ce face acum indiferent daca plec mai devreme sau chiar pe 14
Ultima modificare: Marți, 6 Aprilie 2021
Tina566_, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:06, 9 Aprilie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
poti pleca cand doresti, dar si daca vrei sa te intorci, parintii pot sa nu te mai primeasca.
Au zis ca se duc la poliție pentru relatie sexuală cu un minor nu mai să nu plec eu de acasa. Aveam 16 ani poate păți ceva?

gi-jane2 a scris:

poti pleca cand doresti, dar si daca vrei sa te intorci, parintii pot sa nu te mai primeasca.

nu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vrea sa plece de acasa amy02 amy02 Buna am o prietena care vrea sa plece de acasa are 16 si vrea sa se duca la prietnul ai acasa care este tot minor vor sta cu parinti lui .Deci ce poate pati ... (vezi toată discuția)
Sunt minora si vreau sa fug de acasa Andreea florea Andreea florea Buna.. sunt minora in varsta de 14 ani.. vreau sa ma mut la iubitul meu .. dar parintii mei nu sunt de acord.. ce se intampla daca fug de acasa? Gen daca ... (vezi toată discuția)
Am 16 ani, pot pleca de acasă? amaliapopa amaliapopa Dacă am 16 ani, pot pleca acasă la iubitul meu de aproape 20 de ani? Vreau sa va spun ca eu stau cu bunicii mei de mică, și bunica mea nu ma lasă sa fac ... (vezi toată discuția)