avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 279 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ce e de facut daca o societate nu are activitate timp ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ce e de facut daca o societate nu are activitate timp de cateva luni?

Buna ziua,
va rog sa ma sfatuiti ce trebuie facut in cazul in care s-a infintat o societate si nu va avea activitate pana in luna iunie?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: JolieCont , Contabil 15:25, 5 Ianuarie 2010
Termenele sunt mari in Bucuresti, nu stiu unde e societatea. In plus, acum se trece la judecarea de catre director, deci se vor recupera timpii acumulati, plus ca si pana acum se faceau cereri de preschimbare de termen.

Eu cred ca e nevoie de suspendare, pentru ca altfel se datoreaza impozitul forfetar.
Daca impozitul minim este principala problema... atunci incercati sa suspendati...
Atentie la perioada cat ati functionat...
Esti declarata cu salariat, platitor de impozit pe profit si tva din 05.11.2009.
Termenul pentru 010 in cazul in care nu ai incadrat salariat este 30 de zile. Pentru registrele contabile tot termen 30 de zile este....
Pentru luna decembrie depui declaratia 100, 300, 394 (daca ai facut achizitii), declaratie de cifra de afaceri (in 0 cu mentiunea ca nu ai facut achizitii intracomunitare).
Acestea sunt urgente... singura intarziata este vectorul fiscal 010.
Urmeaza declaratia 101, declaratia de inactivitate, 392...etc

Succes...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit forfetar, suspendare si regimul cheltuielilor in aceasta perioada C_CRISTINA C_CRISTINA O firma a carei activitate este suspendata tocmai ptr a nu plati mpozitul forfetar are in proprietate un teren ptr care plateste impozit anual. Practic se ... (vezi toată discuția)
Suspendare activitate firma alin_bv alin_bv Va rog sa ma ajutati cu o problema. In situatia in care am suspendat activitatea firmei la Registrul Comertului si nu am fost la Administratia Financiara ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratii Irina Iacob Irina Iacob O firma suspendata incepand cu data de 1 mai care a primit derogare de depunere declaratii de la Finante incepand cu data de 1 iulie 2009 - pentru luna ... (vezi toată discuția)