avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2017 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Imi pot recupera dreptul de conducere dacă ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Imi pot recupera dreptul de conducere dacă polițistul mi-a ...

Imi pot recupera dreptul de conducere dacă polițistul mi-a trimis dosarul catre parchet insotit de un referat cu o propunere de clasare?Sau cat timp durează clasarea dosarului penal specific ca a fost trimis de către organul de cercetare penala însoțit de un referat cu propunere de clasare dar nu știu ce se întâmplă mai departe cu dosarul, comunicarea se face tot de polițistul care anchetează dosarul sau trebuie sa ma duc la Parchet?Mentionez ca am nevoie de permis cât mai urgent pentru nu a imi pierde slujba.
Ultima modificare: Marți, 6 Aprilie 2021
PatrickG, utilizator
Trebuie sa asteptati ordonanta procurorului.
Dupa ce o primiti, mergeti la rutiera sa solicitati restituirea permisului, sa aveti si dovada inlocuitoare a permisului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat timp durează clasarea dosarului penal specific ca a fost ... Cda66 Cda66 Cat timp durează clasarea dosarului penal specific ca a fost trimis de către organul de cercetare penala însoțit de un referat cu propunere de clasare dar ... (vezi toată discuția)
Accident si consum de alcool dinumarius68 dinumarius68 Buna ziua ! cat dureaza ca procurorul sa-mi dea decizia , daca verdictul de la politest a plecat cu ``NUP``, mentionez ca are cateva luni bune..am facut ... (vezi toată discuția)
Restituire dosar penal. cauza 337 Napasta Napasta Buna ziua, Pe scurt, in luna mai anul trecut mi s-au întocmit dosar penal pentru refuzul probelor biologice. In urma vizionarii imaginilor de pe body-cam ... (vezi toată discuția)