avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cat timp durează clasarea dosarului penal specific ca ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cat timp durează clasarea dosarului penal specific ca a fost ...

Cat timp durează clasarea dosarului penal specific ca a fost trimis de către organul de cercetare penala însoțit de un referat cu propunere de clasare dar nu știu ce se întâmplă mai departe cu dosaru comunicare se face tot de Polițistul care anchetează dosarul sau trebuie sa ma duc la Parchet?
Cel mai recent răspuns: Cda66 , utilizator 19:49, 9 Octombrie 2020
Daca nu aveti avocat angajat care sa se ocupe.de caz așteptați pana va avea timp procurorul.de caz.
Conteaza foarte mult si la.ce parchet este dosarul deoarece unele parchete au foarte mult.de.lucru iar altele mai puțin.
Dosarul este la Parchetul De Pe Lângă judecătoria Bacău aștept de ceva timp cred ca o sa ma duc la Parchet sa ma interesez :)
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ar trebui sa mearga ceva mai repejor la Bacau.
Eu am avut colaborare foarte buna cu parchetul de la Bacau si au respectat legea la solicitarea mea.
Nu o sa fiti primit la parchet sau la procuror.
Depuneti o cerere scrisa de urgentare.
Desi nu se iau in seama daca nu sunt depuse de avocati care sa faca motivari temeinice puteti avea si sansa de a va fi de ajutor depunerea cererii.
Ultima modificare: Vineri, 9 Octombrie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Va mulțumesc frumos pentru răspunsuri și îndrumările date o sa încerc sa depun o cerere online Dumnezeu sa va păzească numai bine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imi pot recupera dreptul de conducere dacă polițistul mi-a ... PatrickG PatrickG Imi pot recupera dreptul de conducere dacă polițistul mi-a trimis dosarul catre parchet insotit de un referat cu o propunere de clasare?Sau cat timp durează ... (vezi toată discuția)
Accident si consum de alcool dinumarius68 dinumarius68 Buna ziua ! cat dureaza ca procurorul sa-mi dea decizia , daca verdictul de la politest a plecat cu ``NUP``, mentionez ca are cateva luni bune..am facut ... (vezi toată discuția)
Acum 1 an de zile am fost oprit în trafic de un echipaj de la ... Cda66 Cda66 Acum 1 an de zile am fost oprit în trafic de un echipaj de la politia rutiera am fost testat cu etilotestu rezultatul a fost 0.00 polițistul mia făcut ... (vezi toată discuția)