avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Am o casa la tara. Suntem 25 loturi, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Am o casa la tara. Suntem 25 loturi, construcții ...

Buna ziua! Am o casa la tara. Suntem 25 loturi, construcții exista pe 9 loturi. Drumul este privat și se înfundă. Loturile peste drum de casa mea nu sunt îngrădite și nu exista construcții. Parchez mașină în fața porții mele, neincurcand pe nimeni. Am nevoie de acordul celorlalți proprietari sa fac asta? Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Cota parte indiviza drum de acces ktfzone ktfzone Salut, Am si eu o problema cu niste vecini . Sunt 2 loturi de 450 mp si o alee de 126mp, lata de 4m care serveste ca drum de acces la drumul principal. ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, sunt proprietarul unei case care se afla in capătul ... Robert19831983 Robert19831983 Bună ziua, Sunt proprietarul unei case care se afla in capătul unei străzi private la care toți cei 11 vecini, 4 deoparte și 7 de alta, avem cotă ... (vezi toată discuția)
Blocare acces in curte de către șoferi care stationeaza / drum infundat olteanu ramona olteanu ramona Locuiesc pe o strada infundata, ultima casa. Lângă noi se afla o grădiniță privata. Părinții care vin sa ia copiii de la grădiniță blochează ... (vezi toată discuția)