avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... De 1 an de zile am pensie de invaliditate gradul 3 cu ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

De 1 an de zile am pensie de invaliditate gradul 3 cu drept de ...

De 1 an de zile am pensie de invaliditate gradul 3 cu drept de munca 4 ore a-și dori sa știu dacă în anul respectiv dacă am cotizat la CAS și Cass pot trimite la casa de pensi adeverință de recalculare pensie pe anul respectiv.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:42, 6 Aprilie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti trimite/depune la Casa de Pensii adeverința pentru recalcularea pensiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime pensionare morariu1957 morariu1957 am fost pensionat in 2013 5 dec gradul 3 de invaliditate cu drept de munca la 4 ore intreprinderea nu mi-a asigurat loc de munca corespunzator si mi-au propus ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate nerevizuibilã cristianidu cristianidu - gen :feminin; - data nasterii: 22.08.1958; - stagiu de cotizare: 28 ani,5 luni,13 zile,din care grupa 2-a 6 ani,7 luni si 20 zile; - la data de ... (vezi toată discuția)
Iesire la pensie in timpul in care esti angajat tiberiu1001 tiberiu1001 Fiind angajat deja si indeplinind conditiile de iesire la pensie pentru limita de varsta(cu reducerea varstei de pensionare pentru conditii de munca) pot sa ... (vezi toată discuția)