avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Agentie de animale de companie/agentie de intermediere ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Agentie de animale de companie/agentie de intermediere vanzari animale de companie?

Dupa ce legislatie isi desfasoara activitatea in Romania o agentie de animale de companie/agentie de intermediere vanzari animale de companie?
Am o divergenta cu o asemenea agentie ( nelivrare la timp a animalului de companie , in sensul ca una a zis la telefon si alta a pus in practica dupa ce i-am achitat comisionul , refuz de returnare comision facandu-se referire la niste termeni si conditii care nu ti-au fost adusi la cunostinta , neeliberare document fiscal dupa incasare comision, intelegeri pentru livrare la telefon si nimic in scris , etc) , m-am adresat OPC -ului iar acestia spun ca in baza legislatie in baza careia acestia fac verificari nu se aplica in cazul acestora. Multumesc !
Ultima modificare: Marți, 6 Aprilie 2021
george-neagu, moderator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Într un final, după multe insistente și indicații asupra modului de rezolvare către OPC, am reușit sa îmi recuperez banii. Firma ar fi fost amendata, conform celor ce mi-au comunicat cei de la OPC. Cu siguranță firma va continua cu aceste practici.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avans antecontract agentie imobiliara anreea1982 anreea1982 Buna ziua! Ma confrunt cu urmatoarea situatie si as aprecia sfaturile dvs. In luna octombrie 2014 am semnat un antecontract pt.intermedierea unui apartament cu ... (vezi toată discuția)
Contract de comisionare in cazul actionarilor, posibila? stefan.oprea stefan.oprea [b]Exista 4 actionari intr-o companie, dintre care 3 au carte de munca (2 ore) si se doreste si contract de comision pentru cei 3. Permite legea asa ceva ? In ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani angajator FlorinMuresan FlorinMuresan Buna ziua, Ma adresez dumneavostra in speranta gasirii unei solutii la problema mea. Am lucrat mai bine de 2 ani consultant vanzari la o companie ... (vezi toată discuția)