avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 189 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Asigurari sociale de sanatate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Asigurari sociale de sanatate

Buna ziua,
Ma aflu in urmatoarea situatie: nu lucrez nicaieri, insa beneficiez de venit din cedarea folosintei bunurilor (venitul este mai mic decat plafonul anual).
Ce trebuie sa fac pentru a avea acces la asigurari sociale de sanatae?
Cel mai recent răspuns: Ruslana1 , utilizator 20:05, 6 Aprilie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru ca nu sunteti obligata la plata asigurarii sociale de sanatate, cand depuneti declarata unica pentru a va declara venitul din inchiriere, completati si la partea cu asigurarea sociala de sanatate cum ca optati sa va asigurati platind pentru 6 luni si sa fiti asigurata tot anul 2021.
Ultima modificare: Marți, 6 Aprilie 2021
george-neagu, moderator
Multumesc pentru sfat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit la casmb - ctr inchiriere VerTrad1 VerTrad1 Buna ziua! Spuneti-mi va rog daca trebuie sa platesc impozit la CASMB in cazul in care declar la fisc un contract de inchiriere apartament. Mentionez ca sunt ... (vezi toată discuția)
Dividente 2018 flay flay Buna ziua. In cazul in care in luna urmatoare se doreste distribuirea de dividente in valoare de 20000, care sunt declaratiile care trebuie depuse, termene si ... (vezi toată discuția)
Plata cass din venituri realizate pentru anul 2012 a unui pensionar care este si angajat Adriana_Stoica Adriana_Stoica Am primit decizia de impunere pentru CASS pe anul 2012 iar baza de calcul trecuta in decizie este doar pentru venituri din activitati independente si este ... (vezi toată discuția)