avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna. Se poate întra în șomaj după terminarea ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna. Se poate întra în șomaj după terminarea concediului ...

Buna. Se poate întra în șomaj după terminarea concediului de creșterea copilului fara sa mai reiei activitatea??? Adică la terminarea perioadei sa intri direct în șomaj.....și dacă da ce trebuie sa fac....Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:22, 6 Aprilie 2021
Teoretic , nu se poate intra in somaj direct din CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somajul si maternitatea klara sandu klara sandu Buna ziua Reprezinta somajul perioada contributiva pentru concediul de crestere copil? Cu alte cuvinte, daca esti in somaj si ai un copil in aceasta ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa ccc scuter scuter buna ziua as dori si eu sa stiu daca sotul meu care termina acum concediul pentru cresterea copilului poate intra in somaj direct din concediu.va multumesc. (vezi toată discuția)
Somaj dupa concediul pentru cresterea copilului Silvia  Aldea Silvia Aldea Buna ziua. Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat in cazul urmator: o mamica care se afla in concediul pentru cresterea copilului de pana la 2 ani, concediu ... (vezi toată discuția)