avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, daca am fost prezenta fizic la cercetare ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, daca am fost prezenta fizic la cercetare disciplinara ...

Bună ziua, daca am fost prezenta fizic la cercetare disciplinara care a avut un obiect și acum sunt resolicitata sa particip la o alta cercetare disciplinara online, pe. Meet, având același obiect dar unde sa aud și părerea celor care s au plâns de mine, respectiv diriginții, nu mi s au prezentat nicio proba la prima convocare, este legal sa accept având în vedere faptul ca eu am răspuns deja în scris la întrebările lor în prima convocare și la a doua convocare s-ar putea sa stea ascunși după ecran și terțe persoane? Mie mi se pare dubios și ilegal totul ai ales ca nu mi s a comunicat procedura deși am solicitat o scris, mi au spus ca nu le da voie directoarea sa îmi arate plângerile.
Cel mai recent răspuns: scg , utilizator 13:31, 9 Aprilie 2021
Convocarea a doua trebuie sa aibă număr diferit fata de prima.
Dar este normal sa fiu convocata online adică sa audă poate încă 10 ședința, care stau ascunși? Pot sa fac ceva în aceasta privința?
Trebuie vazuta procedura cercetarii disciplinare .... nu avem de unde sa stim cum se face convocarea la nivelul acelui angajator.
Sa știți ca refuza sa îmi trimită procedura și ROF scolii și nu l a postat nici pe site. Au spus ca o sa mi o citească la ședința de cercetare. Mie mi se pare ca e ceva ilegal pentru ca nu am nici eu de unde sa știu ROF pe dinafara și procedura nu mi au dat o
Mai este o chestie,unii diriginți dintre cei cei care au făcut sesizările sunt membrii comisiei disciplinare de cercetare. E legal?

Alte discuții în legătură

Ancheta disciplinara mihaela_h mihaela_h Buna seara Sunt profesor si am o problema. La sfarsitul acestui an scolar am fost tinta unei anchete desfasurata de inspectoratul scolar in urma unei ... (vezi toată discuția)
Cercetare disciplinara - urgent sandr_ela sandr_ela am un ssalariat care a savarsit o abatere disciplinara si i-am trimis convocare ptr data de 29.07.2009. Problema e ca seful meu nu mai vrea sa il primeasca la ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata ! vă rugăm frumos să ne dați un sfat, cum ... oanaportar oanaportar Buna dimineata ! Vă rugăm frumos să ne dați un sfat, cum am putea proceda în următorul caz. Un angajat urmează să fie cercetat disciplinar. În ... (vezi toată discuția)