avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna seara, am platit un curs online de formare ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna seara, am platit un curs online de formare profesionala. ...

Buna seara, am platit un curs online de formare profesionala de pe societate comerciala. Am fost invitat doar la o sesiune online de cunoastere iar de 2 luni nu am mai primit nici un mail de la ei, la telefon nu raspund, am trimis mail-uri de restituire suma, in zadar. Ce pot sa fac? Plangere penala pentru inselaciune?
Ultima modificare: Marți, 6 Aprilie 2021
Bogdann29, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 22:17, 6 Aprilie 2021
este o disputa comerciala, nu e inselaciune. singura solutie e instanta civila

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am comandat pe olx un samsung galaxy s9 în valoare de 2.000 de lei, dar am primit alt telefon. ce pot face în acest caz? SergiuPlc SergiuPlc În urma cu puțin timp am comandat un telefon (Samsung galaxy s9) pe olx în valoare de 2.000 de roni. Toate cele bune când am vorbit cu vânzătorul. Am ... (vezi toată discuția)
Declaratie politie!!! a da sau a nu da ridder1 ridder1 Am comandat un produs de la cineva care vindea mai multe pe un forum si am primit acasa un produs de care nu am fost multumit. Vazind ca vinzatorul e mai greu ... (vezi toată discuția)
buna seara , in numele unei societati comerciale ... sorinel75 sorinel75 inselaciune ? buna seara , in numele unei societati comerciale am solicitat servicii de la alta societate comerciala pentru promovarea companiei in mediul ... (vezi toată discuția)