avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... buna seara , in numele unei societati comerciale ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

buna seara , in numele unei societati comerciale ...

inselaciune ?
buna seara , in numele unei societati comerciale am solicitat servicii de la alta societate comerciala pentru promovarea companiei in mediul online ( realizare de magazin online , gazduire , promovare prin google adwords )
am achitat toate facturile primite dar in schimb nu am primit nimic ! am solicitat returnarea sumelor platite dar persoana nu mai raspunde nici la email si nici la telefon !
cum pot proceda ?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 01:23, 10 Decembrie 2020
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă în contract nu s-a prevăzut un anumit termen de execuție ori acesta a fost depășit fara ca prestatorul sa fi executat serviciul, ori l-a executat necorespunzător, va puteti adresa instantei de judecata si in functie de situatie sa solicitati rezolutiunea sau rezilierea contractului și repunerea părților in situatia anterioară, restituirea sumei achitate.
Contactati un avocat pentru studierea contractului și demararea actiunii.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
buna seara
problema este ca nu exista nici un contract ! doar facturi
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
facturile tin loc de contract, daca produsele contractate sunt explicite

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. suntem o asociatie de proprietari care a incheiat ... spinuionut85 spinuionut85 Buna ziua. Suntem o asociatie de proprietari care a incheiat un contract cu o firma ce nu isi respecta contractul. Obiectul contractului consta in achizitia si ... (vezi toată discuția)
Contract prestari servicii semnat pe 12 luni, dupa 2 luni nu mai plateste! ce pot face? M4V3RiCk_ M4V3RiCk_ Salut ! Detin o mica firma de IT, si de curand lucrez pe SEO (Search Engine Optimization). Practic promovare in google dupa cuvinte cheie. Am incheiat cu ... (vezi toată discuția)
Incetare contract cu companie cablu si telefonie fara daune mihaiddx mihaiddx Exista lege pentru incetarea unui contract fara daune. Compania de telefonie solicita plata tuturor facturilor pina la terminarea contractului ei numesc tot ... (vezi toată discuția)