avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna. Mama mea este bolnava, încadrată în grad grav ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna. Mama mea este bolnava, încadrată în grad grav și are ...

Buna. Mama mea este bolnava, încadrată în grad grav și are gratuit medicamentele, doar că medicul de familie zice că nu poate să îi dea gratuit doar 7 medicamente iar restul trebuie plătite. Rog sa îmi spună cineva daca este vreo lege în acest sens, sau e ceva inventat. Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:41, 7 Aprilie 2021
Reteta compensata: ce este si care sunt regulile de eliberare?
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rețete compensate pentru mămică în concediu de creștere copil. Alinamunteanu86 Alinamunteanu86 Buna ziua, este adevărat că mămicile in timpul celor 2 ani de creștere copil nu beneficiază de rețete compensate și nici de spitalizare? Am fost azi la ... (vezi toată discuția)
Medicamente gratuite pentru copil cu handicap lavi_cornelia lavi_cornelia Fiul meu minor are certificat de handicap Accentuat. Conform legii 448/2006 ar trebui sa beneficieze de ”accesl gratuit la asistenta medicala, medicamente ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! as dori sa stiu daca este legal ca intr-o farmacie ... Lumyna Lumyna Buna ziua! As dori sa stiu daca este legal ca intr-o farmacie sa ti se faca o copie dupa actul de identitate si sa-ti fie retinuta copia respectiva de catre ... (vezi toată discuția)