Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 6377 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Împreună cu 10 specialiști de la EY România, KMPG România, Viboal FindEx și Dobrinescu Dobrev discutăm despre: TVA în comerțul electronic, SAF-T, analiza de risc fiscal etc. Rezervă loc și participă!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... actiune anulare obligatie plata pensie alimentara fiu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

actiune anulare obligatie plata pensie alimentara fiu major

Fiul are 23 de ani si nu a primit ultimele 4 pensii. Motivarea postei; ca nu este gasit la adresa indicata si dupa ce i se lasa aviz in cutia postala nu se prezinta la oficiul postal pt a incasa banii. Este aceiasi adresa unde intodeauna i-am trimis banii. Nu raspunde la telefon pt ca si-a schimbat numarul si ma blocat si in facebook. I-am trimis scrisoare certificata in care am cerut sa-mi comunice numarul de cont bancar pt ai plati acolo pensiile, dar a venit retur pt ca nu este de gasit la adresa si nici nu a mers la oficiul postal sa o primeasca dupa ce i sa lasat aviz. Am apelat la executor ca sa-i inmaneze banii. La chemat la birou dar nu sa prezentat.
Ce fac cu pensiile si ce pot face in general, pt a evita declansarea unei executari silite impotriva mea, ori/si a unei plangeri penale?
Pot deschide vreo actiune in justitie pt a obtinte anularea obligatiei de plata a pensiilor. Este demonstrat ca nu are nevoie de ajutorul meu.
Ultima modificare: Miercuri, 7 Aprilie 2021
dan_plescan, utilizator
Cel mai recent răspuns: dan_plescan , utilizator 19:28, 8 Aprilie 2021
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara fiu major, cerere modificare retroactiva sentinta daniel_fergusson daniel_fergusson Fiul a implinit 18 ani si in decembrie 2017 ma chemat in judecata pentru ai plati pensie in continuare. El a cerut 25% din venituri mele nete obtinute ori 25% ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere jenip1 jenip1 un tanar de 22 ani, urmeaza sa sustina examenul de licenta in iulie 2016, la terminarea a 4 ani de studii superioare. 1. pana in ce luna trebuie tatal sa ii ... (vezi toată discuția)
Intrerupere acordare pensie alimentara de intretinere angela0011 angela0011 Buna dimineata ! Care este procedura pentru intrerupere acordare pensie intretinere tinandu-se cont ca facultatea este de 3 ani iar anul universitar se ... (vezi toată discuția)