avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1136 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Neprezentare interogatoriu partaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Neprezentare interogatoriu partaj

Neprezentare interogatoriu partaj

In proces de partaj la al doilea termen, instanta cere aducerea martorilor si interogatoriul lui. Totusi avocata lui spune sa nu se prezinte ca oricum partea cealalta nu mai cere 40% din locuinta si va cere doar o suma fixa in euro care este acceptabila ptr el.

Nu mai stiu ce sa cred, am ajuns sa nu mai dorm bine noaptea. Deja evaluatorul vrea sa intre in locuinta ca sa o evalueze. Cam tot ce spune avocata lui, caut pe net si pare sa fie invers.

Neprezentarea, din ce citesc pe net, poate insemna marturisire ptr partea adversa. Iar acceptarea unei intelegeri se poate face doar in mod expres din ce citesc:
[ link extern ] /
[ link extern ] /

Ma gandesc ca aceasta asa zisa intelegere sa nu fie doar o strategie ptr a il face sa nu se prezinte si ca partea adversa sa faca ce vrea la urmatorul termen.

Am avut si el a avut incredere in aceasta avocata, dupa care am vazut ca spune lucruri gresite, iar in momentul de fata ma gandesc ca nu cumva sa faca ceva care nu poate fi reparat.
Ultima modificare: Miercuri, 7 Aprilie 2021
vasile-2011, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:00, 7 Aprilie 2021
Daca nu se prezinta cand e chemat la interogatoriu, se mai poate scuza ulterior fata de judecator?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pe judecător nu il intereseaza dacă se prezintă sau nu ,nu are de ce să se scuze.Nu se înțelege ce calitate aveti dvs(sau cel puțin eu nu am inteles),dacă va referiți la av dvs sau povestiți despre speta altcuiva.Nu se pierde procesul din cauza reprezentării la interogatoriu,dar dacă își face griji să se prezinte si gata.E greu să ghicim ce interes au părțile,ce obiect are cauza etc..
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
E vorba de tatal meu si la avocata lui ma refeream, pare ca face o groaza de greseli.

Ultimul lucru pe care l-am aflat este ca la urmatorul termen este chemat la interogatoriu. Dar avocata i-a spus sa nu se prezinte ca partea cealalta i-a facut oferta sa incheie litigiul: nu mai vor 40% ci o suma fix in euro.

El nu are o hartie ca sa dovedeasca aceasta oferta, singura hartie pe care o are este ca este chemat la interogatoriu.

Daca cumva judecatorul intelege neprezentarea ca marturisire si ceilalti castiga 40% din locuinta, ar fi tragic. Eu nu am servici iar parintii sunt pensionari, 40% din valoarea locuintei ar veni o suma mult prea mare de plata. Am ajuns sa nu mai dorm noaptea.
vasile-2011, utilizator
Se face o coroborare a probelor.
Lipsa la interogatoriu poate fi speculata foarte bine de avocatul partii adverse daca este avocat experimentat.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Atunci tatăl dvs se prezinta la termenul fixat ,dacă la acel termen părțile semnează o tranzacție nu o sa mai fie nevoie de interogatoriu,dacă nu se inteleg procesul merge mai departe,se administrează proba etc.

Alte discuții în legătură

Administrarea interogatoriului suciu_diana suciu_diana Buna ziua, doar reclamantul poate sa administreze proba interogatoriului? Daca si partea parata a solicitat si a primit dreptul de a pune intrebari prin ... (vezi toată discuția)
Personal la interogatoriu biacaelena biacaelena Mama mea este chemata personal la interogatoriu.Insa fiind foarte bolnava (cancer mamar cu metastaze) nu se poate prezenta. Eu, mandatara ei , am prezentat ... (vezi toată discuția)
Raspuns interogatoriu otto2007 otto2007 Daca paratul nu a raspuns nici la al 3 lea termen la interogatoriu desi i s-a pus in vedere si in incheierea de sedinta ce se intampla? (vezi toată discuția)