avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 378 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Bună ziua! O firmă fără angajați, în care sunt 2 ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Bună ziua! O firmă fără angajați, în care sunt 2 acționari ...

Bună ziua!
O firmă fără angajați, în care sunt 2 acționari (50+50),are obligația de a avea Documentație de „SECURITATE ȘI SĂNĂTATE ÎN MUNCĂ”(TREBUIE organizată activitatea pe linie de SSM)?
Vă mulțumesc frumos!
Cu aleasă condescendență,
Vasile BELCIUG
Cel mai recent răspuns: vasile14belciug , utilizator 20:10, 7 Aprilie 2021
Daca nu aveti angajati, va autoinstruiti. Gasiti legislatia pe internat.
Informatii utile gasiti aici: [ link extern ]
Vă mulțumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am un if vânzare produse cosmetice și asigurari rca..am un ... irina_iris_20 irina_iris_20 Am un IF vânzare produse cosmetice și asigurari rca..am un spațiu mic birou unde desfășor activitatea!...trebuie instruire să-mi?...nu am angajați doar ... (vezi toată discuția)
Buna seara. cabinet stomatologic forma de organizare srl, fără ... Câmpean Clara Câmpean Clara Buna seara. Cabinet stomatologic forma de organizare srl, fără angajați necesita documentație de protectia muncii si psi si daca ce anume. Multumesc. (vezi toată discuția)
Dosar ssm la ii fara angajati michhellle michhellle Buna ziua. Am infiintat un ii cu cod caen 4520 reparatii autovehicule (service).Nu am angajati .Trebuie sa mai fac dosar SSM si PSI? (vezi toată discuția)