avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Am un IF vânzare produse cosmetice și asigurari ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Am un IF vânzare produse cosmetice și asigurari rca..am un ...

Am un IF vânzare produse cosmetice și asigurari rca..am un spațiu mic birou unde desfășor activitatea!...trebuie instruire să-mi?...nu am angajați doar eu lucrez acolo
Am citit ca nu trebuie...doar autoinstruire...îmi puteți spune cât de cât ce materiale sa citesc?...trebuie sa fac și un proces verbal în care sa scriu data când am citit...mulțumesc
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:01, 20 Mai 2021
Gasiti informatii utile aici: [ link extern ]
Legislatia o gasiti pe internet si in MO.
Mulțumesc
Tocmai ca legea e cam asa și asa!
Am mers și am întrebat la o firma specializata pe ssm și mi_au spus ca nu este necesar!
In cazul prezentat, legislatia este foarte clara. Nu aveti angajati, nu aveti nici obligatia ssm de a instrui. Autoinstruirea este utila in cazul ca prestati activitati la terti si sa va feriti de riscuri profesionale in sediul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Psi, su, ssm anonym3000 anonym3000 Salut, Mi-am infiintat un SRL pt dezvoltare software la comanda cu lucrul la terti. Sunt singurul angajat la aceasta firma. Din ce am inteles trebuie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt un pfa dentar ,fara angajati. eu sunt titularul ... mocanu ramona mocanu ramona Buna ziua, sunt un PFA dentar ,fara angajati. Eu sunt titularul cabinetului si sunt medic stomatolog.Intrebarea mea este urmatoarea; de cate ori pe an se face ... (vezi toată discuția)
Dosar ssm la ii fara angajati michhellle michhellle Buna ziua. Am infiintat un ii cu cod caen 4520 reparatii autovehicule (service).Nu am angajati .Trebuie sa mai fac dosar SSM si PSI? (vezi toată discuția)