avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua, am de achitat la primarie o suma de 22000 ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua, am de achitat la primarie o suma de 22000 de lei. ...

Buna ziua, am de achitat la primarie o suma de 22000 de lei. Am fost plecat in strainatate 15 ani (vinovat pentru ca nu mi-am rezolvat problemele la timp).Ce pot face acum? Exista varianta de a plati datoria esalonat sau se poate prescrie o parte a acesteia? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 16:30, 12 Aprilie 2021
Prescriptia datoriei intervine dupa 5 ani. Daca debitul are o vechime mai mare de 5 ani atunci nu veti mai putea fi executat silit.
Va trebui să arătați somatia unui av pt a vedea în ce consta debitul respectiv,pe ce perioada ,dacă mai sunteti in termen pt a contesta etc..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie c79 c79 bunaziua ! in sep 2003 am facut si eu un contract cu flanco pt ceva electrocasnice. Am platit vreo 2 ani iar apoi din motive personale ....adica pt ca fabrica ... (vezi toată discuția)
Executare silita florinirolf florinirolf buna seara sunt nou aici si nu pre stiu cum merge treaba fratele meu a facut un credit in 2007 in franci elvetieni a plecat in strainatate si a venit anul ... (vezi toată discuția)
Prescriere amenda Angela Stancioi Angela Stancioi buna ziua, administratorului unui SRL a primit in 2006 o amenda pt nedeunerea situatiilor financiare la data de 30.04.2006; mentionam ca situatiile a fost ... (vezi toată discuția)