avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contabil sef
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contabil sef

Buna ziua
Va rog sa-mi spuneti daca pot fi angajata in functia de contabil sef la o firma privata,daca am absolvit facultatea de ,,contabilitate si informatica de gestiune" de 3 ani(studii de scurta durata)?
Ultima modificare: Marți, 5 Ianuarie 2010
elena panciu, utilizator
Cel mai recent răspuns: new_2009 , utilizator 21:51, 9 Ianuarie 2010
da
da, se solicita doar studii superioare (nu conteaza ca sunt de lunga sau scurta durata)=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concurs post contractual la o institutie publica zoki zoki Va prezint urmatoarea situatie: Sunt angajat din anul 2005 la o socetate pe post de contabil, la momentul respectiv eram inca student. In 2006 am terminat ... (vezi toată discuția)
Studii superioare pt post cu studii medii luminita_gab luminita_gab in cazul in care, un contabil cu studii medii a absolvit facultatea , acesta trebuie platit ca cel cu studii superioare, chiar daca nu exista post pentru ... (vezi toată discuția)
Deducere de impozit pentru programatori oany_19 oany_19 Buna ziua, Am si eu o intrebare. Lucrez la o firma de IT pe functia de programator. Am terminat facultatea Stiinte Economice specializarea Contabilitate si ... (vezi toată discuția)