avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Drept Bancar - lipsa de reactie a bancii fata de o ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Drept Bancar - lipsa de reactie a bancii fata de o cererea unui client, persoana juridica, de furnizare actele care insotesc documentele bancare cotidiene

Speta: o persoana juridica formuleaza o cerere scrisa catre sucursala Bancii al carei client este, prin care solicita sa i se comunice copii de pe toate documentele emise de societate si/sau destinate societatii in legatura directa/indirecta cu orice operatiuni bancare efectuate prin intermediul sucursalei (in special actele care insotesc documentele bancare cotidiene...cereri, adrese, mentiuni etc.). Banca nu raspunde solicitarii clientului..

Poate sa-mi indice cineva care este legislatia care prevede obligatia Bancii de a furniza Clientului informatiile privind operatiunile bancare efectuate de acesta, respectiv actele care insotesc documentele bancare cotidiene??

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Talida Covaci , utilizator 17:13, 8 Ianuarie 2010
Multumesc Diana .
In OUG 99/2006 cu modificarile ulterioare informatiile pe care le-am postat eu sunt prevazute la art. 113
Bafta!
Cu siguranta ca autoritatea locala debitoare vatrimis si dv. copie dupa titlul executoriu.
~ Conținut șters la cerere ~
Acum sunteti persoana fizica sau juridica??? Oricum daca banca va retine sume in baza unui Titlu, trbuie sa mergeti la Autoritatea care a emis Titlul executoriu si sa clarificati, acolo va da si copie, altfel nu rezolvati....
Buna seara,

Cred ca este necesara o precizare. Doamna care a intitat acest topic este persoana juridica. Mi-am permis sa intervin si eu cu o intrebare deoarece cu citeva ore inainte cineva imi expusese un caz asemanator, dar este persoana fizica.

Daca am creat confuzii sau am generat disconfort imi cer scuze.

De asemenea, multumesc pentru raspunsurile primite. Au fost binevenite si foarte utile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Are dreptul? lilicrin lilicrin Are dreptul primaria sa se intereseze la BP daca firma are datoriile achitate? Primaria a trimis catre BP un inscris in care li se cere BP-ului sa precizeze in ... (vezi toată discuția)
Deces administrator firma raluca35 raluca35 Buna ziua, va rog sa- mi spuneti in cat timp de la decesul administratorului unei firme este necesara inlocuirea acestuia? Dat fiind faptul ca este vorba ... (vezi toată discuția)
Succesiune iancupaul iancupaul Buna ziua. Cum pot afla cati bani avea tatal meu in cont la data decesului, avand in vedere ca sora mea vitrega era imputernicita sa scoata bani si nu vrea sa ... (vezi toată discuția)