avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Inundatie coloana verticala termoficare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Inundatie coloana verticala termoficare

Buna seara,

Va rog sa ma ajutati cu o nedumerire. Toamna trecuta, cand s-a dat drumul la agentul de termoficare, au bagat presiune pe coloana la 5 dimineata(...). M-am trezit cu bubuituri in usa si apa pana la glezna in bucatarie. Coloana verticala din bucatarie, care nu este aparenta, a cedat la o mufa (coloana schimbata de asociatie cu 2 ani in urma) si l-a inundat pe cetateanul de dedesubt cat si pe mine, dar la el e mai rau.

Cine se face vinovat? Dupa 6 luni s-a trezit ca vrea despagubiri.

multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:58, 9 Aprilie 2021
Sa le solicite. Asociației, ca manager de lucrare.

Nu stiu ce hartii exista, eu nu am nimic de la asociatie de cand s-a facut lucrarea respectiva.
Daca este vorba despre instalatie parte comuna raspunde asociatia de proprietari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Responsabilitate pentru partile comune, in bloc fara asociatie de proprietari pcman pcman Bună seara, Am următoarea întrebare: c[b]ine este responsabil pentru administrarea și întreținerea părților comune într-un bloc fără asociație de ... (vezi toată discuția)
Plata reparatilor in urma inundatilor hadrian01 hadrian01 Buna ziua.In urma cu cateva zile sa dat drumul la agentul termic fara a se anunta de catre asociatie in nici un fel.Am facut inundatie si am inundat si alte ... (vezi toată discuția)
Abuz al unui membru al asociatiei de proprietari severinvlad severinvlad In adunarea generala din martie 2015 s-a hotarat inlocuirea coloanelor de incalzire avand in vedere vechimea de 40 de ani, faptul ca la etajele superioare nu ... (vezi toată discuția)