Am avocat dar nu prea comunica multe cu mine deci prin urmare nu stiu cum decurge un proces si care sunt etapele deoarece nu imi explica...procesul este civil de succesiune trebuie ca instanta sa stabileasca cui si cat revine mai mult...eu sunt fiul parintilor mei decedati si ma judec cu a doua sotie a tatalui meu pentru casa parinteasca so un imobil care este doar al tatalui meu luat dupa moartea mamei mele dar inainte de casatoria cu actuala...ea vrea sa obtina mai mult decat i se cuvine si avocatul cere pentru a doua oara termen de amanare in vederea unei eventuale intelegeri desi eu nu doresc aceasta intelegere...eu doresc dreptul meu legal si atat nu mai mult decat mi se cuvine cum face ea...si toate actele originale sunt la ea si nu vrea sa le aduca nici in instanță....
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:
Dacă aveți avocat angajat ar fi trebuit să vă explice cum decurge procesul si care sunt cauzele care duc la amânarea acestuia.Dacs nu aveti ar fi trebuit să vă angajați mai ales dacă procesul avea o miză financiară. Un partaj este un proces relativ complex care dureaza in medie cel puțin un an,un an si jumatate la fond.Va garantez ca procesul nu se amana.pt motivul prezentat de dvs ,(sau s a amânat cel mult un termen)ci datorita expertizei sau altor motive.Procesul o sa meargă mai departe nu există ce spuneti ca se anulează etc etc.