avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proces prelungit
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proces prelungit

Buna seara! Sunt parte reclamanta in proces de succesiune si in iunie se face un an de cand a inceput timp in care avocatul partii adverse tot amana procesul si instanța aproba pe motiv de intelegere amiabila...este posibil ca la un moment dat datorita multiplelor amanari instanța sa declare acest proces nul si sa trebuiască sa o iau de la capăt? Multumesc! Cristi Bucuresti
Cel mai recent răspuns: Conductor74 , utilizator 10:20, 10 Aprilie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă aveți avocat angajat ar fi trebuit să vă explice cum decurge procesul si care sunt cauzele care duc la amânarea acestuia.Dacs nu aveti ar fi trebuit să vă angajați mai ales dacă procesul avea o miză financiară. Un partaj este un proces relativ complex care dureaza in medie cel puțin un an,un an si jumatate la fond.Va garantez ca procesul nu se amana.pt motivul prezentat de dvs ,(sau s a amânat cel mult un termen)ci datorita expertizei sau altor motive.Procesul o sa meargă mai departe nu există ce spuneti ca se anulează etc etc.
Am avocat dar nu prea comunica multe cu mine deci prin urmare nu stiu cum decurge un proces si care sunt etapele deoarece nu imi explica...procesul este civil de succesiune trebuie ca instanta sa stabileasca cui si cat revine mai mult...eu sunt fiul parintilor mei decedati si ma judec cu a doua sotie a tatalui meu pentru casa parinteasca so un imobil care este doar al tatalui meu luat dupa moartea mamei mele dar inainte de casatoria cu actuala...ea vrea sa obtina mai mult decat i se cuvine si avocatul cere pentru a doua oara termen de amanare in vederea unei eventuale intelegeri desi eu nu doresc aceasta intelegere...eu doresc dreptul meu legal si atat nu mai mult decat mi se cuvine cum face ea...si toate actele originale sunt la ea si nu vrea sa le aduca nici in instanță....

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Dacă aveți avocat angajat ar fi trebuit să vă explice cum decurge procesul si care sunt cauzele care duc la amânarea acestuia.Dacs nu aveti ar fi trebuit să vă angajați mai ales dacă procesul avea o miză financiară. Un partaj este un proces relativ complex care dureaza in medie cel puțin un an,un an si jumatate la fond.Va garantez ca procesul nu se amana.pt motivul prezentat de dvs ,(sau s a amânat cel mult un termen)ci datorita expertizei sau altor motive.Procesul o sa meargă mai departe nu există ce spuneti ca se anulează etc etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, de cate ori avocatul partii adverse are dreptul sa ... simonavlad simonavlad Buna ziua, de cate ori avocatul partii adverse are dreptul sa ceara amanare intr un proces de partaj ? (vezi toată discuția)
Succesiune atakiki atakiki Buna ziua. Va rog mult sa ma ajutati cu un sfat. Parintii mei locuiesc din 2005 intr-o casa - mostenire pe linie paterna. Tatal mai are doua surori, una dintre ... (vezi toată discuția)
Amanare integrity integrity Daca avocatul partii adverse nu poate sa vina la proces, si trimite prin fax o cerere de amanare,, iar eu nu accept amanarea, judecatorul poate dispune ... (vezi toată discuția)