avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Amanare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Amanare

Daca avocatul partii adverse nu poate sa vina la proces, si trimite prin fax o cerere de amanare,, iar eu nu accept amanarea, judecatorul poate dispune amanarea procesului?

multumesc anticipat pentru un raspuns
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 13:48, 6 Februarie 2012
Judecatorul poate dispune amanarea procesului, daca exista un motiv temeinic de amanare .
Partea adversa nu are dreptul de a accepta sau de a refuza amanarea.
partea adversa trimite o cerere de amanare pe motiv de conditii nefavorabile; ...nefavorabile sunt si pentru mine si totusi ma prezint; inteleg ca nu ma pot opune amanarii. inteleg bine, domnule av_plac?
Va doresc sanatate si va multumesc pentru toate raspunsurile primite, Domnule "Freeelis"
Ultima modificare: Luni, 6 Februarie 2012
integrity, utilizator
va puteti opune, deoarece orice cerere de amnare se pune in discutie...altfel s-ar amana aiurea. depinde de instanta. In Bucuresti nu prea se accepta , deoarece si judecatorii vin la servici pe acesta vreme...in provincie am inteles ca da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cate cereri de amanare se accepta intr-un proces??? LOPY LOPY S-a cerut o amanare pentru cauze medicale si la urmatorul termen s-a cerut amanare pentru ca ar avea un alt proces in alta localitate!!! S-au acceptat ambele ... (vezi toată discuția)
Note scrise georgiana.td georgiana.td Buna seara. Sunt implicat intr-un proces pt. executare silita , care a avut 3 termene , toate amanari. As fi vrut sa imi modific actiunea , stiu ca se poate ... (vezi toată discuția)
Neprezentare proces tanis tanis Ce se intampla daca fratele meu nu se poate prezenta la primul termen la un proces civil intentat de catre el si nu a platit nici taxa de 12 lei si timbrul ... (vezi toată discuția)